Yritys

Eneroc Oy

Olemme nopeasti kasvava teknologia-alan yritys.

Kehittyneen liiketoimintamallimme ansiosta pystymme tarjoamaan samaan hintaan huomattavasti laadukkaampia ja kehittyneempiä palveluita kuin suurin osa kilpailijoistamme.

Eneroc on Tampereella vuonna 2006 perustettu teknologia-alan palveluyritys, jonka toiminta tähtää jatkuvaan kasvuun. Tällä hetkellä meillä on henkilöstöä Eurassa, Espoossa, Tampereella ja Turussa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee vuoden 2020 alussa täys- ja osa-aikaisia työntekijöitä alihankkijat ja tytäryhtiömme mukaan lukien yhteensä 12 henkilöä. Yhtiömme periaatteena on toteuttaa nopea liikevaihdon kasvu huomioiden kestävä kehitys ja työntekijöiden jaksaminen.

Liikeideamme on tarjota asiakkaiden tarvitsemat ohjelmisto- ja tuotekehityspalvelut edullisella hintatasolla sekä seurata teknologisia innovaatioita aktiivisesti. Meille tärkeitä asioita ovat laatu, luotettavuus ja edullisuus. Myymiemme tuotteiden hinnat pyritään pitämään mahdollisimman edullisina. Panostamme uusiin innovaatioihin pysyäksemme edelläkävijöinä.

Strategiamme edullisimman hintatason saavuttamiseksi on minimoida kaikki tarpeettomat kustannukset ja maksimoida teknologian tuottavuus. Pyrimme pitämään esimerkiksi tarpeettomien kiinteiden toimitilojen määrän mahdollisimman pienenä. Lisäksi käytämme tuotannossamme uusia ja tehokkaita tapoja, kuten ketteriä menetelmiä, jotta tarpeettoman työn määrä pysyy minimissään.

Tavoitteemme on kasvaa kansainvälisesti teknologia-alalla. Päätoimialamme tukevat toisiaan kustannustehokkaasti.