Eneroc Oy

Olemme nopeasti kasvava teknologia-alan yritys.

Eneroc Oy

Olemme nopeasti kasvava teknologia-alan yritys.

Historia ja toiminta

Eneroc on Tampereella vuonna 2006 perustettu teknologia-alan palveluyritys, jonka toiminta tähtää jatkuvaan kasvuun. Meillä on henkilöstöä Eurassa, Espoossa, Vantaalla ja Turussa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee vuoden 2024 alussa täys- ja osa-aikaisia työntekijöitä alihankkijat ja tytäryhtiömme mukaan lukien yhteensä 14 henkilöä. Yhtiömme periaatteena on toteuttaa nopea ja kannattava liikevaihdon kasvu huomioiden kestävä kehitys sekä henkilöstön jaksaminen ja hyvinvointi.

Liiketoimintamalli

Kehittyneen liiketoimintamallimme ansiosta pystymme tarjoamaan samaan hintaan huomattavasti laadukkaampia ja kehittyneempiä palveluita kuin suurin osa kilpailijoistamme. Käytämme menetelmiä, joiden avulla vältämme tarpeetonta työtä ja säästämme näin aikaa.

Liikeideamme

on tarjota asiakkaiden tarvitsemat laadukkaat ohjelmisto- ja tuotekehityspalvelut kilpailukykyisellä hintatasolla sekä seurata teknologisia innovaatioita aktiivisesti. Meille tärkeitä asioita ovat laatu, luotettavuus ja kustannustehokkuus. Panostamme uusiin innovaatioihin pysyäksemme edelläkävijöinä ja optimoimme toimintaamme jatkuvasti paremmaksi.

Strategiamme

kustannustehokkuuden ja kasvun saavuttamiseksi on minimoida tarpeeton työ ja maksimoida teknologian tuottavuus. Suuri etu saavutetaan sillä, että aina jos havaitsemme toistuvan ongelman johon kuluu työaikaa, toteutamme teknisen ratkaisun tai automaation, jonka avulla ongelmaa ei enää ilmene tai siihen ei tarvitse enää käyttää aikaa yhtä paljoa. Pyrimme pitämään myös tarpeettomien kiinteiden toimitilojen määrän mahdollisimman pienenä ja suosimme etätyötä. Lisäksi käytämme tuotannossamme uusia ja tehokkaita tapoja, kuten ketteriä menetelmiä, jotta tarpeettoman työn määrä pysyy minimissään. Motto on ”Emme tee turhaa työtä” ja tämä sääntö ohjaa meitä kaikissa päivittäisissä päätöksissämme automatisoimaan toistuvia rutiineja ja ratkaisemaan ongelmia siten, ettei niistä aiheudu jatkuvasti tarpeetonta tekemistä.

Tavoitteemme

on kasvaa kansainvälisesti teknologia-alalla. Päätoimialamme tukevat toisiaan kustannustehokkaasti.