Ohjelmistosuunnittelua edullisesti ja nopeasti

Onko yrityksellänne ongelma, joka ratkeaisi tietokoneohjelmalla, mutta sopivaa ratkaisua ei löydy mistään?
Yrityksellämme on laaja kokemus eri tyyppisten ohjelmistojen suunnittelusta ja toteutuksesta tilaustyönä. Tehokkaiden työskentelymenetelmien ansiosta toteutamme ohjelmistoratkaisut luotettavasti ja erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Teemme ohjelmointia, ohjelmistokehitystä, sovelluskehitystä ja ohjelmistosuunnittelua luotettavasti. Toimitamme järjestelmiä koko Suomen alueelle, tuotantotilamme sijaitsevat Turussa.
Toteuttamiemme järjestelmiemme turvallisuus ja tietosuoja on korkealla tasolla.

Web-sovellukset, ohjelmistokehitys

Toteutamme mobile-first -suunniteltuja sekä responsiivisia web-järjestelmiä, joista voidaan luoda myös mobiilisovellukset tarvittaessa.

Pääasiassa käyttämämme teknologiaratkaisut ovat:

ASP.NET, PHP, HTML5, CSS3, Javascript, Angular, Laravel

Web-toteutuksemme kattavat pääasiassa monipuolisia järjestelmäintegraatioita tai tiedonhallintajärjestelmiä, mutta toteutamme myös tavallisia verkkosivustoja jonkin verran. Käyttämämme julkaisujärjestelmät ovat WordPress ja Drupal.

Laboratoriojärjestelmien integraatiot

Olemme erikoistuneet laboratoriojärjestelmien integraatoihin. Kokemusta on esimerkiksi Synlab, Provet Cloud, Movet-lab ja Patovet-lab -järjestelmät.

Mobiilisovellukset

Toteutamme mobiilisovellusten konseptit joustavasti ja luotettavasti. Ohjelmoimme kattavia kokonaisratkaisuja, joihin voi sisältyä mobiilisovellukset, työpöytäsovellus sekä verkkosivusto.

Julkaisemme mobiilisovelluksia alustoille iOS, Android

Teknologiamme: React, Ionic, Xamarin, Android Studio, Xcode

Pelikehitys

Toteutamme myös pelejä mobiililaitteille ja työpöydälle. Pelinkehityksessä käyttämämme päätekniikkamme on Unity.

Työpöytäsovellusten ohjelmistokehitys

Olemme tehneet työpöytäsovelluksia pitkään Windows-käyttöjärjestelmälle Microsoftin .NET -frameworkin pohjalta. Nykyään .NET -kieli on kehittynyt siten, että samat sovellukset toimivat myös MAC ja Linux -käyttöjärjestelmissä.  Nykyään toteutamme ja räätälöimme työpöytäsovelluksia kaikille yleisimmille käyttöjärjestelmille. Teemme ohjelmistokehitystä myös vanhoille teknologioille.

Teknologioita RUST, Python, C# .NET ja Java

Sulautetut järjestelmät

Sulautettu järjestelmä tarkoittaa sitä, että tiettyyn tekniseen laitteeseen sisältyy saumattomana osana ohjelmisto tai ohjelmistoja. Esimerkiksi suurin osa kodinkoneista on nykyään sulautettuja järjestelmiä, sillä niiden sisällä on mikroprosessori tai kontrolleri, johon on rakennettu ohjainohjelmisto. Myös esimerkiksi aurinkopaneeleiden lataussäätimet ja IoT-päätelaitteet ovat sulautettuja järjestelmiä.

Käytämme sulautetuissa ohjelmointikielinä pääasiassa C ja C++ kieliä.

Tietokantajärjestelmät

Toteuttamiemme järjestelmien taustalla on lähes aina tietokanta. Eniten meillä on kokemusta MySQL-tietokantojen suunnittelusta ja toteutuksesta.

MySQL , MariaDB ja Microsoft SQL

Pilvipalvelut ja IoT-ratkaisut

Meillä on kokemusta VPN-verkkojen ja pilvipalveluiden toteuttamisesta, johon voimme liittää IoT-laitteita. Pystymme toteuttamaan laajoja kokonaisuuksia järkihintaan.