Eneroc Oy:n palvelut

Olemme monipuolinen teknologiayritys.

Eneroc Oy:n palvelut

Olemme monipuolinen teknologiayritys.

Palveluidemme avulla voidaan ratkaista monia teknisiä haasteita. Meillä on vahva kokemus ja asiantuntemus laajojen teknisten järjestelmien ja konseptien kehitystyöstä. Olemme toteuttaneet tilauksia yksittäisen tietojärjestelmän toteutuksesta kokonaisvaltaisiin laitteistoja, ohjelmistoja ja tuotekehitystä sisältäviin paketteihin. Palvelusivuiltamme löydät lisätietoa aloista, joihin olemme erikoistuneet. Tutustu lisää alla olevista linkeistä.

Tarjoamme korkealaatuista palvelua kilpailukykyisin hinnoin hyödyntämällä uusimpia teknologioita ja pitämällä tarpeettomat kiinteät kustannukset pieninä. Jos tarvitsette uutta ohjelmistokokonaisuutta, yleistä sovelluskehitystä tai muutoksia olemassaolevaan järjestelmäänne, kannattaa aina kysyä meiltä tarjousta, toteutamme ratkaisut luotettavasti ja kustannustehokkaasti!

Ohjelmistokehitys ja ohjelmointi

Toteutamme räätälöidyt ohjelmistot sekä järjestelmäintegraatiot edullisesti ja nopeasti. Meillä on kokemusta muun muassa sulautetuista järjestelmistä, web-, työpöytä- ja mobiilisovelluksista. Pidämme henkilöstömme osaamisen jatkuvasti ajan tasalla ja pyrimme käyttämään uusimpia teknologioita, joiden avulla voidaan aikaansaada näyttäviä sekä turvallisia lopputuloksia edullisesti.

Tuotekehitys ja suunnittelu

Tuotekehitysyksikkömme toteuttaa monipuolisia järjestelmäkokonaisuuksia ja laskelmia. Voimme tarvittaessa toimittaa kokonaiskonseptin suunnittelun sekä toteutuksen kokonaisuudessaan. Laajan alihankintaverkostomme ansiosta voimme toimittaa laitteiston piirilevyt ja koteloinnin mukaan lukien.

Mobiilisovellukset

Teemme mobiilisovelluksia ja pelejä nopeasti ja edullisesti. Jos olet keksinyt loistavan peli-idean tai mobiilisovelluskonseptin, kauttamme voit tilata sille toteutusen. Jos ideallasi on kaupallista potentiaalia, ota yhteyttä rohkeasti niin laskemme kokonaistarjouksen luottamuksellisesti. Jos et osaa määritellä toteutuksen sisältöä täysin, voimme myös auttaa konseptin suunnittelemisessa joustavasti edullisella tuntihinnoittelumallilla.