Työpaikat

Työpaikat Eneroc Oy

Tarvitsemme säännöllisesti ohjelmistoalan työntekijöitä. Haetaan uusia osa-aikaisia tai täyspäiväisiä osaajia sekä tuntityön tekijöitä. Osa-aikaisesti työskentely onnistuu meillä kätevästi silloin kun sinulle sopii, esimerkiksi opiskelujen ohjessa. Meillä on mahdollisuus myös osakkuuteen yrityksessä.

Liity tiimiimme ja täytä hakemus jo tänään!

Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia meille rekry (ät) eneroc.com

Avoimet työtehtävät

Tällä hetkellä meillä ei ole varsinaisia avoimia työpaikkoja. Avoimen hakemuksen kuitenkin voi jättää, mikäli:

  1. Etsit harjoittelupaikkaa
  2. Olet kiinnostunut jatkossa tekemään ohjelmistokehittäjän töitä.

Jos haluat töitä, täytä avoin hakemus, kerro taidoistasi, työskentelymahdollisuuksistasi. Avoimen hakemuksen kautta voit hakea meiltä myös kesätöitä tai työharjoittelupaikkaa.

Lisätietoa

Meillä on Turussa ja Eurassa kiinteät, ohjelmistotuotantoon tarkoitetut toimitilat, johon ensijaisesti rekrytoimme osaajia. Myös etätyö on mahdollinen kun työtehtävät ovat ensin tulleet tutuiksi. Etätyö mahdollistaa useissa tapauksissa paremman palkan, koska säästämme tällöin toimitilojen kustannuksissa. Etätyöt ovat usein sopivia muun muassa opiskelijoille.

Meillä hyötyä on mm. seuraavien teknologioiden osaamisesta: C#, PHP, CakePHP, Javascript, Typescript, Python, CSS, HTML, MySQL, Angular, Vue, Java, WordPress, Linux, Node, Apache, MariaDB. Muukin ohjelmistoalan osaaminen kelpaa pohjatiedoksi, mikäli olet halukas opettelemaan uutta. Välttämätöntä ei ole hallita mainittuja tekniikoita, kunhan pohjatiedot kattavat olio-ohjelmoinnin (object-based) ja ymmärrystä tietokannoista. Tärkeintä on, että osaat etsiä monipuolisesti tietoa ja ratkaista ongelmia itsenäisesti.