Työpaikat

Työpaikat Eneroc Oy

Tarvitsemme aina säännöllisesti ohjelmistoalan työntekijöitä. Haetaan uusia osa-aikaisia tai täyspäiväisiä osaajia sekä tuntityön tekijöitä. Osa-aikaisesti työskentely onnistuu meillä kätevästi silloin kun sinulle sopii, esimerkiksi opiskelujen ohjessa. Meillä on mahdollisuus myös osakkuuteen yrityksessä.

Liity tiimiimme ja täytä hakemus jo tänään!

Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia meille rekry (ät) eneroc.com

Avoimet työtehtävät

Seuraaviin tehtäviin tarvitaan aika ajoin vakituisia ja osa-aikaisia tekijöitä. Mitä useamman osaat, sitä varmemmin paikka on sinun.

  1. Web-käyttöliittymän ohjelmoija: Angular JS, Angular 4-6, Javascript, HTML ja CSS.
  2. Backend-ohjelmoija: PHP, Laravel, MySQL

Jos haluat töitä, täytä avoin hakemus, kerro taidoistasi, työskentelymahdollisuuksistasi. Avoimen hakemuksen kautta voit hakea meiltä myös kesätöitä tai työharjoittelupaikkaa.

Meillä on Turussa kiinteät, ohjelmistotuotantoon tarkoitetut toimitilat, johon ensijaisesti rekrytoimme osaajia. Myös etätyö on mahdollinen missä päin Suomea tahansa. Etätyö mahdollistaa useissa tapauksissa paremman palkan, koska säästämme tällöin toimitilojen kustannuksissa. Etätyöt ovat usein sopivia muun muassa opiskelijoille.

Tarvitsemme myös säännöllisesti osaajia tekniikoille Unity ja C#. Mikäli osaat näitä, kannattaa jättää avoin hakemus. Muukin ohjelmistoalan osaaminen kelpaa pohjatiedoksi, mikäli olet halukas opettelemaan uutta.