Verkkosivupalvelut

techlevel

Uudet verkkosivut

Teemme asiakkaillemme räätälöityjä verkkosivustoja tilaustyönä. Olemme erikoistuneet laajoihin sivustokokonaisuuksiin ja uudistuksiin, jollaisissa sivuston toteutukseen sisältyy järjestelmä-integraatioita tai ohjelmointia. Asiakkaalle räätälöidyn nettiajanvarausjärjestelmän toteutus ja liittäminen onnistuu helposti verkkosivuprojektin yhteydessä. Pystymme myös toimittamaan laadukkaita videoita sivustollenne, pääasiallisesti yhteistyökumppaneiden verkoston kautta.

Kun tilaat verkkosivut kauttamme, hoidamme kaikki toteutukseen liittyvät tarpeesi sivuston ulkonäöstä toiminnallisuuteen. Voimme myös tarvittaessa huolehtia sivuston ohjelmistopäivityksistä jatkossa.

Täällä voit tutustua verkkosivuston ja hakukoneoptimoinnin asiakkaisiimme.

 

Hakukonenäkyvyyden parantaminen

Teemme tilaustyönä verkkosivujen hakukoneoptimointia ja hakukonenäkyvyyden parantamista.

Oli kyseessä uudet tai vanhat sivut, voimme toteuttaa hakukoneoptimoinnin sivustollesi. Tarkastamme ensin nykyisen sivuston sisällön, rakenteen ja käyttäytymisen, ja tutkimme miten Googlen hakukone löytää ja näyttää sivut tärkeillä avainsanoillasi. Teemme sen jälkeen muutosehdotuksia, jotka kokemuksemme mukaan parantavat näkyvyyttä ja sijoitusta selvästi. Toteutamme muutokset verkkosivustolla tarpeen mukaan ja seuraamme tilannetta sovitun ajan muutostöiden jälkeen.

Hakukoneoptimoinnilla varmistamme, että yrityksesi ja verkkosivusi tulevat asianmukaisesti esille hakukoneverkostossa.

Adwords-kampanjan optimointi

Hakukoneoptimoinnin  voimme toteuttaa uusia tai parantaa olemassaolevien Google AdWords -mainoskampanjoiden tehokkuutta.

Lue lisää Adwords-kampanjan optimoinnista

FI-verkkotunnusten jälleenmyynti

Olemme rekisteröityneet Viestintäviraston .fi -domainien jälleenmyyjäksi ja välittäjäksi. Verkkotunnuksiin liittyvät palvelut hankitaan omalta verkkotunnusvälittäjältä. Aiheesta lisää Viestintäviraston domain.fi -sivulla ja artikkelissa Kansainvälinen välittäjämalli käyttöön myös fi-verkkotunnuksissa.

Verkkotunnuksen lisäksi, kauttamme saa sivuston yhteydessä myös webhotellin.

fi-verkkotunnushinnastomme:
1 vuotta: 15 €
3 vuotta: 13 € /vuosi
5 vuotta: 12 € /vuosi