Mobiilisovellusten suunnittelua ja toteutusta edullisesti

Olemme tehneet lukuisan määrän mobiilisovelluksia Android, iOS ja Windows Phone -alustoille. Käytämme useita tekniikoita kuten Unity, HTML5, Java, Objective C ja C#.

Meillä on laaja kokemus palvelinohjelmistoista ja toteutammekin erityisellä ammattitaidolla edulliset mobiilisovellukset, jotka tarvitsevat taustalleen keskitetyn palvelinjärjestelmän.

Olemme toteuttaneet kokonaisuuksia, joihin sisältyy mobiilisovellus, web-sivu sekä työpöytäsovellus. Käytämme mobiilisovellusten toteuttamiseen tekniikoita, joiden avulla saman järjestelmän saa kaikille alustoille mahdollisimman helposti ja pienellä vaivalla, joten kustannuksemme laatuun nähden ovat huomattavan edullisia.

Onko sinulla loistava mobiilipeli tai konsepti, muttei löydy toteuttajaa

Toteutamme myös monipuolisia 2D ja 3D -pelejä sekä uusia innovaatioita. Jos sinulla on mielestäsi loistava sovellusidea mutta ei toteuttajaa, ota meihin yhteyttä ja tilaa sovellus jo tänään ennen kuin kilpailijat keksivät saman.

Eneroc toteuttaa uudet ideat nopeasti ja luottamuksellisesti. Jos vielä mietit mistä löydät ohjelmoijan pelille, ota yhteyttä jo tänään!

Mobiililaitteiden laiterajapintoja kannattaa hyödyntää

Toteutamme myös monipuolisia 2D ja 3D -pelejä sekä uusia Mobiililaitteen tarjoamia laiterajapintoja ja sensoreja kannattaa hyödyntää mahdollisimman paljon. Olemme käyttäneet useissa sovelluksissa laitteen kameraa, kiihtyvyysantureja ja muita laiterajapintoja. Esimerkkinä olemme tehneet sovelluksia joissa käyttäjä ottaa valokuvia ohjeistetusti ja lopuksi sovellus lähettää tarjouspyynnön suoraan yrityksen sähköpostiosoitteeseen ja kuvat ovat sähköpostin liitetiedostoina.

Räätälöity oma mobiilisovellus ajanvarausjärjestelmään integroituna.

Toteutamme Ajas Asiakashallinta ja Internet-Ajanvaraus -ohjelman asiakkaillemme räätälöityjä mobiilisovelluksia. Ajanvaraus omalle asiakaspalvelijalle ja omien varausten seuranta hoituu helposti sovelluksen kautta. Teemme sovelluksia myös esimerkiksi ravintolan pöytävarausten tekemiseen tai laajempia kokonaisuuksia vaikkapa ajanvaraukseen ja vuorovaikutukseen oman kuntosaliohjaajan kanssa. Miltä kuulostaisi, jos sinunkin yritykselläsi olisi oma mobiilisovellus!

Oman mobiilisovelluksen hinta (esimerkki)

Tavanomaisesti mobiilisovelluksen kehitystyö ja kauppaan julkaisun kustannus asettuu 5000 – 20 000 € +alv hintahaarukkaan. Hinta riippuu sovelluksen monimutkaisuudesta, laajuudesta ja viimeistelyn tasosta. Siksi on paras ottaa meihin yhteyttä, kertoa millaista ratkaisua tarvitset ja saada tarkasti räätälöity tarjous helposti sekä nopeasti. Tarjouksen kysyminen ei maksa mitään.