Sivuston sisällön parannustyöt automaalaamolle

Eneroc tekee asiakkailleen verkkosivuston sisällön parannustöitä, joiden tarkoitus on saada potentiaaliset asiakkaat löytämään yrityksen palvelut paremmin hakukoneilla. Hakukoneet arvostavat sellaisia sivuja, jotka ovat sisällöllisesti laadukkaita ja tarjoavat käyttäjän kannalta mahdollisimman hyödyllistä informaatiota.

AKM Autokaupan Keskusmaalaamon uusien verkkosivujen sisältö tarvitsi pientä viimeistelyä, jotta asiakkaat löytäisivät yrityksen paremmin toimialaan liittyvillä hakusanoilla mm. Googlesta. Sivusto sijoittui ennen näitä toimenpiteitä hakukoneissa monilla tärkeillä avainsanoilla suhteellisen matalalle, minkä johdosta osa potentiaalisista asiakkaista ovat saattaneet jäädä löytämättä yrityksen palveluita.

AKM Autokaupan Keskusmaalaamo on keskittynyt toimialana mm. autojen ja ajoneuvojen kolarikorjauksiin, mutta yritys ei näkynyt kuitenkaan kyseisiin aiheisiin liittyen hakukoneissa. Tämän johdosta tarkastimme sivuston sisällön ja rakensimme siitä sisällön, sisäisten linkkien, otsikoiden ja metatietojen muokkauksella sellaisen loogisen kokonaisuuden, että hakukone ymmärtää paremmin sivuston sisällön, joita ovat muun muassa automaalaamo sekä autojen maalauspalvelut,  kolarikorjaus, naarmujen ja vaurioiden korjaukset sekä ajoneuvojen vahinkotarkastus.

Kävimme yrityksen sivuston läpi ja havaitsimme selkeitä parannettavia kohtia, joiden osalta muokkasimme sisältöä käyttäjän kannalta ystävällisemmäksi ja relevantimmaksi, kunnioittaen kuitenkin graafisen suunnittelijan visuaalisia näkemyksiä.

Sivujen parannusten jälkeen menee yleensä viikosta muutamaan kuukauteen ennen kuin tehdyt toimenpiteet alkavat tuottaa tulosta. Jäämme odottamaan tuloksia ja kerromme niistä sen jälkeen lisää.

ref_keskusmaalaamo