Carl Wilhelm Akatemian hakukonenäkyvyyden tehostaminen

ref_cwa_800Asiakkaamme Carl Wilhelm Akatemia:n verkkosivustot on uudistettu kesäkuussa ja sivut siirretty uuden verkkotunnuksen alle. Uuden verkkotunnuksen saavuttama Googlen Pagerank-arvo oli 0, koska sivustolla ei ole aiemmin ollut sisältöä. Tehtävämme oli auttaa parantamaan tätä arvoa ja näin yrityksen sivujen sijoittumista hakukoneissa.

Googlen hakukoneiden pagerank-arvoon vaikuttavat monet asiat, joiden parantamista kutsutaan myös hakukoneoptimoinniksi. Esimerkiksi sivustolle johtavat linkit ja luonnollisesti itse sivun sisältö ovat tämän osalta merkittävä tekijä.

Carl Wilhelm Akatemialle on myös varalla toinen osoite, joka on rekisteröity mahdollista myöhempää käyttöä ja intranetiä varten. Tarkistimme sivustojen linkitykset siten että cwa.fi tulkitaan jatkossa selvästi yrityksen pääsivustoksi ja tämä carlwilhelmakatemia.fi vähempimerkitykselliseksi tietosivuksi.

Yleensä pagerank-arvon paraneminen kestää kuukausia, joten jäämme odottelemaan toimenpiteiden vaikutuksia.