Pikimies Oy:n mobiiliyhteensopivuus

Googlen hakukone on huhtikuusta 2015 alkaen painottanut mobiilikäytettävyyttä verkkosivuston hakukonesijoituksessa. Pikimies Oy:n sivuston sijoittuminen hakukoneessa oli alkanut laskea muutoksen jälkeen ja saimme toimeksiannon tilanteen korjaamiseksi.Sivusto oli rakennettu staattisina HTML-sivuina ja katsoimme samalla parhaaksi siirtää sivut WordPress-julkaisujärjestelmän alle päivittämisen helpottamiseksi.Loimme sivustolle mobiiliyhteensopivan teeman, joka mukaili sivuston aiempaa graafista ilmettä. Uudistuksen jälkeen sivusto sai mobiilikäytettävyydestä täydet pisteet, jonka ansiosta yrityksen myynti ei enää heikkene mobiilituen puuttumisen johdosta. Lisäsimme samalla sivustolle sanoja, joilla käyttäjät yleensä hakevat yrityksen tarjoamia palveluita ja näin paransimme sivuston löytymistä hakukoneista.Sivustoa voi tarkastella osoitteessa www.pikimies.fi

pikimies_oy_verkkosivusto