Nopea reagointi asiakaspalautteeseen

Asiakkaamme mainitsi, että heidän internet-ajanvarauksen asiakaspuolen viikkonäkymässä joutuu tarpeettomasti rullaamaan pystysuunnassa, mikäli varattavissa on vain aamu- ja ilta-aikoja.

Päätimme reagoida tarpeeseen nopeasti ja pidimme tänään palaverin kehitystiimin kanssa. Ratkaisimme asian määrittelemällä kokonaan tyhjän rivin korkeuden reilusti normaalia solua matalammaksi, jolloin varsinaiset varattavissa olevat ajat pysyvät pääosassa. Tämän uskomme parantavan kaikkien käyttäjien käyttökokemusta ja näin asiakkaidemme mahdollista asiakastyytyväisyyttä.

Reagoimme jatkossakin nopeasti asiakkaiden palautteeseen, sillä usein käyttäjät tietävät parhaiten miten heidän käyttökokemuksensa voisi olla entistäkin parempi. Kiitos kaikille rakentavista palautteista!

Kokeile tästä uudistettua varauskalenteria.

Varausnäkymä ennen tehtyä parannusta
Varausnäkymä tehdyn parannuksen jälkeen